Ιδέες Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης (part 2) Το μαδημένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο μπορεί να σταθεί και στη μέση ενός χώρου.. Εσείς απλά δώστε του χρώμα!
 Βάλτε χρώμα! Τις ημέρες των εορτών τίποτα δεν θεωρείτε kitsch!
 Φτιάξτε ένα μεγάλο σκελετό για στεφάνι και τυλίξτε μέσα του ότι λαμπάκια βρείτε! Για να χιονίσει μπροστά στο τζάκι σας μπορείτε να κρεμάσετε ασύμμετρα τούφες από βαμβάκι, εδώ στη περίπτωση της φωτογραφίας οι Αμερικάνοι κρεμούν marshmellows!
 Όπως και στη προηγούμενη ανάρτηση κρεμάστε μπάλες από το ταβάνι!
Και αν έχετε υπομονή αντί για απλή ασυμμετρία δημιουργήστε σχέδια!Πολύ απλά στολίστε ξεραμένα κλαδιά! Θα δημιουργήσετε ένα εντελώς μινιμαλ αποτέλεσμα!
Φοβερό ως αποτέλεσμα για να ντύσετε έναν άδειο τοίχο με ένα flat Χριστουγενιάτικο δέντρο. εδώ το μόνο που χρειάστηκε είναι ένας σπάγκος και μερικά καρφάκια!Εδώ βλέπουμε ένα καθόλου παραδοσιακό δέντρο! Θα πήγαινε υπέροχα όμως σε περίπτωση που ο χώρος του ήταν μια rustic κατοικία πάνω σε κάποιο βουνό!
Ας το παραδεχτούμε.. δεν έχουμε όλοι τους τεράστιους χώρους στα σπίτια μας για να τοποθετήσουμε το δέντρο' και είμαστε και μερικοί που δεν έχουμε την όρεξη κάθε χρόνο να στολίζουμε και να ξεστολίζουμε συνέχεια το δέντρο!
Οπότε σας παραθέτω την παραπάνω ιδέα προς λύσης των δυο αυτών δυσκολιών :-PEνα εντελώς alternative δέντρο το οποίο είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένο από σύρμα! Δεν συνιστάται σε ενδιαφερόμενους που έχουν ή είναι και οι ίδιοι μικρά παιδιά!
Related Posts with Thumbnails
Blogging tips