Ιδέες για Χριστουγεννιάτική διακόσμηση

Κάνοντας την καθιερωμένη μου βόλτα στο internet βρήκα αρκετές ιδιαίτερες ιδέες για τον Χριστουγεννιατικο στολισμό του σπιτιού σας!
Το μόνο βέβαια που δεν θα σας αναφέρω στο συγκεκριμένο άρθρο είναι το πως να στολίσετε το δέντρο σας μιας και είμαι βέβαιος ότι είστε ήδη πολύ καλοί σ αυτό!
Ας δούμε λοιπόν κάποιες διαφορετικές ιδέες για τον στολισμό τις περισσότερες από τις οποίες μπορείτε πολύ εύκολα να φέρετε εις πέρας και σεις οι ίδιοι!Σε χώρους οι οποίοι δεν είναι περάσματα - διάδρομοι κρεμάστε από το ταβάνι σε διαφορετικά ύψη Χριστουγιεννιάτηκες μπάλες της αρεσκείας σας!
Ακόμη και αν πιάσει αρκετό χώρο το αποτέλεσμα θα είναι ανάλαφρο μιας και το μάτι μας θα συνεχίσει να διαπερνάει το χώρο!Σίγουρα όλοι μας έχουμε τοίχους αμήχανους-άδειους στο σπίτι μας, δώστε θέμα κρεμώντας και πάλι ασύμμετρα στολίδια από το ταβάνι σε πολύ μικρή απόσταση από τον τοίχο.
Χρησιμοποιήστε ένα ουδέτερο χρώμα για βάση (γκρι-μαύρο - λευκό) και δώστε μια προσωπική πινελιά σε λεπτομέρειες με χρώμα της αρεσκείας σας! Εάν το κατέχετε και είστε υπομονετικοί προσπαθήστε να δώσετε κάποιο σχήμα με τις μπάλες που θα κρεμάσετε!Πολύ όμορφο αποτέλεσμα πετυχαίνουμε και στην περίπτωση που καταφέρουμε να συντάξουμε μια όμορφη επιτοίχια σύνθεση!Σε κάποια γωνιά ή πάνω από κάποιο τραπεζάκι όπου δεν θα μας ενοχλεί στην όψη πιάστε με λεπτό σχοινί ασύμμετρες ως προς τα μεγέθη Χριστουγεννιάτικες μπάλες και κρεμάστε το από το ταβάνι!
Το αποτέλεσμα θα είναι ισάξιο με αυτό ενός μινιμαλιστικού γλυπτού!Στην περίπτωση που έχετε κάποια αποθήκη με παλιά έπιπλα δείτε το τι μπορεί να σας χρησιμεύσει και αξιοποιήστε το απλά με το να το στολίσετε!
Συνήθως το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!

Ιδιαίτερο αποτέλεσμα υπάρχει και όταν απλά σχηματίσουμε το Χριστουγεννιάτικο μας δέντρο με λαμπάκια στον τοίχο.
Ετσι δεν θα χρειαστεί να ψαχτείτε για το που θα το στριμώξετε αυτή τη φορά ενω το να του κρεμάσετε στολίδια είναι πλέον προαιρετικό!


Σε προηγούμενο μου άρθρο είχα αναφερθεί στο μαυροπίνακα!
Όπου υπάρχει το backround δώστε του Χριστουγεννιάτικο θέμα προσθέτοντας τη προσωπική σας πινελιά!Και μιας κι ακόμη η βιομηχανική παλέτα είναι ακόμη της μόδας πάρτε κάποιες ιδέες για το πως μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε στο στολισμό!

Σε ότι αφορά τη minimal και metropolitan ψαγμένη κατοικία η τάση μας δείχνει τη νεκρή φύση της οποίας της δίνουμε ζωή με τα στολίδια μας!
Επειδή τα σκαλιά της κατοικίας μας είναι πάντα άδεια στολίστε τα!
Προσοχή βέβαια στη κάθοδο!
Μια απλή αλλά και ταυτόχρονα πανέμορφη ιδέα για το στολισμό του εξωτερικού σας χώρου!


Ελπίζω να σας βοήθησα! 

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!
Related Posts with Thumbnails
Blogging tips