Πώς θα φέρεις την vintage αισθητική στο σπίτι σου

Για μία ακόμη φορά θα ασχοληθώ με την τάση που ονομάζουμε Vintage, μιας και είναι κάτι το οποίο ξεκίνησε να κυλάει και σταματημό δεν έχει.
Γενικά το συγκεκριμένο ύφος πάει σε όλους μας αφού δεν είναι ανάγκη να αλλάξουμε όλα μας τα έπιπλα για να το πετύχουμε το μόνο που χρειάζεται είναι 2-3 στοιχεία και το αποτέλεσμα είναι ότι έχουμε δώσει μια διαφορετική πνοή στο χώρο μας!Αφού πέρασε η εποχή του wenge και τις λάκας, το ξύλο επανήλθε στην αρχική του ανεπεξέργαστη μορφή. Ταυτόχρονα, αυτήν τη vintage διάθεση ακολούθησαν και διάφορα μικροαντικείμενα καθημερινής χρήσης... Και έτσι το παλιό γίνεται καινούργιο.


H χρήση των παλιών ή παλιού στυλ υλικών για να δημιουργήσεις μια vintage ατμόσφαιρα στο σπίτι σου, χρειάζεται φαντασία και ευρηματικότητα για να φτιάξεις τους δικούς σου συνδυασμούς. Δες ιδέες...Μαξιλάρια με λινές θήκες, ένα πουπουλένιο σκέπασμα, ένα μαλακό στρώμα και μια ξύλινη χειροποίητη πόρτα σαν διακοσμητικό ή σαν διαχωριστικό, δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για χαλάρωση.Κάποιες σανίδες και λίγες πρόκες είναι η λύση για να δημιουργήσουμε το δικό μας "bed tray".Το παλιό extra large τραπέζι για μια πιο μοντέρνα εκδοχή μπορεί να συνδυαστεί με σκαμπό αντί για καρέκλες και με "mosaic" σερβίτσιο και περίτεχνα μαχαιροπίρουνα.Τα πλακάκια με τα μοτίβα σε συνδυασμό με μια χάλκινη βρύση παραπέμπουν έντονα σε μαροκινό στυλ.Άλλη μια λεπτομέρεια, όπως ένας μεταλλικός προβολέας αντικαθιστά το φωτιστικό δαπέδου με το κλασικό "καπέλο" και προσφέρει μια vintage διάθεση στο χώρο.

Related Posts with Thumbnails
Blogging tips